COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2958
Puterea stiri: 6793
Coronavirus stiri: 7614

Cum un tablou vestit i-a salvat viața actorului Bill Murray

21 sep. 22:30   Societate
998 0

Arta poate schimba viața și există o mulțime de exemple în acest sens. Unul dintre ele este despre remarcabilul actor american Bill Murray și întîlnirea sa cu un tablou celebru care i-a salvat viața.

Despre acest lucru au scris internauții din grupul "Люблю Живопись" din rețeaua Facebook, relatează Noi.md.

Ei au reamintit că, la începutul carierei sale, cu mulți ani în urmă, plimbîndu-se prin Chicago într-o stare depresivă, actorul s-a pomenit la Institutul de Arte. Aici a văzut un tablou care i-a salvat viața. Opera artistului francez Jules Breton din 1884 numită "Cîntecul ciocîrliei" l-a determinat pe actor să creadă că totul nu este atît de rău.

Iată cum a comentat acea întîlnire de demult în cadrul unei conferințe de presă cu cîțiva ani în urmă: "M-am gîndit - iată o fată și ea nu are multe perspective, dar soarele oricum răsare și ea oricum are șanse în viață. Cred că acest lucru mi-a dat sentimentul că și eu sînt om și am cîte o șansă în fiecare zi cînd răsare soarele".

Trebuie remarcat faptul că actorul american Bill Murray s-a născut la 21 septembrie 1950.


0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽