TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Cum sînt respectate restricțiile anti-Covid în microbuze și autobuze

Șoferii microbuzelor și autobuzelor de rută au fost trași din nou pe dreapta, azi dimineață, doar că de această dată, au scăpat fără amenzi.

Inspectorii ANTA și polițiștii le-au verificat actele și i-au îndemnat să respecte cu strictețe prevederile Comisiei Naționale Extraordinară în Sănătate Publică, pentru a evita răspîndirea noului tip de coronavirus.

Șoferii spun că respectă totul ca la carte, iar pentru călători diminețile și serile, cînd se întorc de la muncă, au devenit chinuitoare, transmite tv8.md.

Microbuzele și autobuzele de rută, care au circulat în această dimineață pe strada Colonița, la ieșire din oraș, au dat de poliție și inspectorii ANTA. Șoferii jură că nu circulă cu microbuzele ticsite, că toți pasagerii au măști, iar atunci cînd urcă își dezinfectează mîinile.

Și călătorii spun că se străduie să respecte prevederile Comisiei Naționale în Sănătate Publică. Totuși, potrivit lor, sînt și dintre cei care ignoră restricțiile impuse de autorități.


Potrivit Agenției Naționale Transport Auto, aceste măsuri au scopul de a responsabiliza populația în situația de criză pandemică. Tot în cadrul acestor acțiuni, ANTA monitorizează permanent situația de la gările și stațiile auto de pe tot teritoriul Republicii Moldova.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load