Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cum se circulă pe drumurile naționale la această oră

24 mar. 2021,, 13:44   Societate
3031 0

Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) anunță că circulația rutieră pe traseele naționale se desfășoară în condiții de siguranță, iar drumuri cu circulație restricționată nu sînt.

Potrivit unui comunicat remis presei, în zona de Centru și parțial zona de Sud a nins, starea părții carosabile fiind umedă, pe unele sectoare de drum s-a format lunecuș.

Astfel, unitățile teritoriale SA ,,Drumuri” au desfășurat pe drumurile publice naționale intervenții operative de combatere a lunecușului în regiunile unde a fost necesară implicarea acestora.

În procesul tehnologic au fost puse în funcțiune 35 de utilaje speciale și implicați 63 de muncitori rutieri.

Lucrările de combatere a poleiului au fost efectuate în municipiul Chișinău, raioanele Criuleni, Dubăsari, Ialoveni, Nisporeni, Orhei, Strășeni, Basarabeasca, Cimișlia și Comrat.


Administratorii drumurilor continuă să execute lucrări de patrulare și combatere a lunecușului, monitorizînd în permanență toate sectoarele periculoase.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, conducătorii auto pot apela la numerele de telefon: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?