Cum să luptăm cu haosul din viața noastră

În viața oricui există haos, dar există și mijloace eficiente de luptă împotriva acestuia pentru a cîștiga bătălia pentru ordine.

Această opinie a fost exprimată pe pagina sa din rețeaua socială de către celebrul regizor rus, scenarist, producător, figură publică și politică, președintele Academiei de film "Nika" Andrei Koncealovski, transmite Noi.md.

"În viața oricui există haos, dar nu toată lumea înțelege acest lucru. Dar dacă ați conștientizat acest haos, atunci probabil ar trebui să stați în liniște, să luați o bucată de hîrtie și să scrieți în partea de jos a paginii scopul. Și în partea de sus a paginii începeți să scrieți pe puncte acele lucruri pe care ar trebui să le faceți pentru a atinge acest scop. În acest mod îți construiești un plan de luptă pentru ordonare.

Acest plan nu te va ajuta să faci ordine imediat, așa ceva nu se întîmplă. Dar cred că trebuie să-ți analizezi acțiunile și să iei o decizie cu privire la modul în care trebuie să acționezi. Pas cu pas", a subliniat el.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load