X 

Cum să distrezi copiii în vacanță? Conținut pentru copii pe Netflix ©

17 aug. 12:42   Societate
1519 0

Vacanțele pot fi o sursă mare de distracție pentru copii, dar, totodată, pot reprezenta o provocare pentru părinți, căci aceștia trebuie să găsească în fiecare zi modalități noi de a-i amuza pe cei mici.

Aici vine în ajutor Netflix, cu o vastă selecție de emisiuni, seriale și filme atât educative, cât și distractive. Este o ocazie perfectă să vizionezi conținut împreună cu familia și, ulterior, să discuți despre ce ați urmărit și să împărtășiți impresiile cu copiii. În colaborare cu marca de televizoare inteligente KIVI, vă recomandăm cele mai captivante lansări de pe Netflix dedicate copiilor.

Televizoarele inteligente KIVI sunt dotate cu tot ceea ce un părinte responsabil și-ar dori. Acestea oferă tehnologii avansate de îmbunătățire a calității imaginii, disponibile într-o gamă variată de dimensiuni, de la 32 la 60 de inch-uri, și cu diverse rezoluții (HD, Full HD, 4K). De asemenea, dispun de suport pentru controlul vocal via Google Assistant și funcția Chromecast, care permite redarea videoclipurilor de pe smartphone. Modelele recente de la KIVI integrează și tehnologie de reducere a radiațiilor albastre, protejând vederea copiilor, minimizând impactul potențial negativ al radiațiilor ecranului și prevenind oboseala oculară.

Ada Twist, Scientist

Dacă vrei ca micuțul tău să se distreze urmărind Netflix și, concomitent, să acumuleze noi cunoștințe, "Ada Twist, Scientist" este opțiunea perfectă. Serialul, avându-i ca producători pe Barack și Michelle Obama, relatează aventurile unei fetițe curioase numită Ada, pasionată de cercetare. În fiecare episod, ea împreună cu prietenii săi își pun întrebări despre lumea înconjurătoare - cum ar fi, care sunt cele mai bune materiale pentru izolarea fonică sau ce provoacă secetele în orașe și cum pot fi prevenite. După ce ridică aceste întrebări, formulază ipoteze și se străduiesc să le valideze. În cel de-al patrulea sezon, lansat în această vară, Ada, Iggy și Rosie îl cunosc pe Benny B, un geniu tehnologic, care le introduce în lumea sa alături de un robo-câine impresionant!

Our Planet II

Ești invitat să descoperi al doilea sezon al faimoasei serii documentare "Our Planet", narată de renumitul biolog englez David Attenborough. Acest nou sezon te provoacă să admiri splendoarea naturii și să conștientizezi impactul schimbărilor climatice asupra întregului ecosistem terestru. Producția a fost filmată pe parcursul a trei ani, în peste 50 de țări, folosind tehnologie avansată pentru a transmite senzația de imersiune totală. Televizoarele moderne de la KIVI sunt echipate cu tehnologii precum Ultra Clear și Super Contrast Control, care procesează fiecare secvență pentru a maximiza claritatea și contrastul, precum și HDR, permițându-ți să te delectezi cu imagini spectaculoase din savane, deșerturi și adâncurile oceanelor.

Nimona

Într-o lume fantezistă și plină de surprize, tânăra vârcolac Nimona se regăsește în conflict deschis cu Institutul Legii și Ordinului și Eroismului, instituția dominatoare. Considerând această autoritate ca fiind coruptă și nedreaptă, Nimona se aliază cu cavalerul dezmoștenit, Blackheart, pentru a se opune și a dezvălui adevăratele intenții ale Institutului.

"Nimona" este un film animat contemporan care subliniază importanța autoîncrederii și a aderenței la propriile convingeri. Personajul principal, curajoasa Nimona, este dublat de talentata actriță Chloe Grace Moretz. Aventura are loc într-un cadru techno-fantastic, într-un oraș dintr-un viitor distopic, unde tehnologia avansată și magia se îmbină în moduri uimitoare.

Mech Kadets

Pentru pasionații de benzi desenate și tehnologie, "Mech Kadets" este o recomandare imperativă. Această animație japoneză contemporană aduce în prim-plan roboți extratereștri și inovații tehnologice de ultimă oră. Urmărind aventurile tinerilor eroi și ale roboților lor, copiii pot fi inspirați să exploreze domeniul roboticii.

Protagonistul seriei este Stanford, un adolescent rezervat ce își câștigă existența ca călător la o prestigioasă academie militară. Cu toate acestea, în inima lui, Stanford are o aspirație mult mai mare: aceea de a deveni pilot al Robo Mech, impresionanții roboți veniți din adâncurile spațiului. Destinul îi zâmbește tânărului, iar el se alătură unui grup de kadeti dornici să interacționeze cu acești roboți și să apere Pământul de o potențială invazie extraterestră.

Cu o grafică impresionantă și o abordare tehnologică avansată, "Mech Kadets" combină stilizarea tradițională a animației japoneze cu teme futuriste, fiind o alegere excelentă pentru cei mici.

0
0
0
0
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?