X 
Arşiţa stiri: 163
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Cum progresează construcția drumului ocolitor la Vulcănești

17 iun. 13:15   Societate
3443 0

O nouă săptămîna a început, iar pe șantierul de construcție a drumului M3 Chișinău-Comrat-Giurgiulești-granița României (ocolire or. Vulcănești) km 0,00-8,58, lucrările sînt în toi.

"În prezent, proiectul se află într-o nouă etapă, și anume construcția stratului de agregate stabilizate cu ciment, care va constitui baza pentru straturile ulterioare de asfalt", - scrie Administraţia de Stat a Drumurilor.

Antreprenorul Automagistral Pivden Moldova a înregistrat progrese semnificative în construcția terasamentelor pe parcursul lunii precedente. Pe anumite tronsoane, au fost finalizate încercările de laborator, pregătind astfel terenul pentru lucrările de stabilizare cu ciment.

De asemenea, continuă lucrările de construcție a podului și a pasajului suprateran, care includ montajul structurilor de oțel, instalarea cofrajului special și turnarea betonului.

Săptămîna viitoare, constructorul va pregăti un alt sector experimental pentru așternerea primului strat de asfalt între km 0+000 și km 2+900.


În șantier sînt mobilizați un număr de 185 de muncitori și 80 utilaje speciale, ceea ce demonstrează o mobilizare eficientă din partea antreprenorului.

Reprezentanții ASD verifică periodic șantierul pentru a monitoriza cu atenție fiecare etapă a proiectului și a asigura controlul calității lucrărilor la un nivel înalt.

6
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав