COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum pot fi admişi elevii moldoveni fără examene la MFTI?

Cum pot fi admişi elevii moldoveni fără examene la MFTI?

Pe data de 26 ianuarie Liceul Teoretic “Gaidaji” de la Comrat va găzdui cea de-a 58-a ediție a Olimpiadei la Fizică și Matematică din cadrul Institutului de Fizică și Tehnologie de la Moscova (MFTI).

Pentru clasele 10-12, această Olimpiada este o etapă de calificare pentru Olimpiada „Fizteh”, care le poate oferi elevilor şansa de a fi admişi la MIPT fără examene, transmite Noi.md.

Informaţia în cauză a fost comunicată de către reprezentanța Rossotrudnicestvo din Moldova, menționînd că toți elevii din clasele 8-12 pot participa la Olimpiada de Matematică și Fizică (elevii de clasa 8 pot îndeplini sarcini pentru elevii clasei a 9-a).


Fiecare participant trebuie:
1. Să se înregistreze pe site-ul https://abitu.net; 2. Să intre pe pagina evenimentului în cauză https://abitu.net/event/3289;
În caz de necesitate să aibă asupra sa:
1. Pașaportul / certificatul de naștere (copia); 2. Două caiete subțiri de matematică; 3. Pix; 4. Cartela de participant completată și semnată, care pot fi obținute de pe pagina evenimentului "Olimpei". Trebuie să prezentaţi două cartele - una la fizică, a doua la matematică.

Olimpiada se va desfășura pe 26 ianuarie, la ora 10:00 la matematică și la ora 13:00 la fizică pentru clasele 8-12, fiecare rundă durează 2 ore.

Institutul de Fizică și Tehnologie din Moscova (MFTI) este una dintre cele mai importante universități tehnice din Rusia.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load