Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 286

Cum pot fi admişi elevii moldoveni fără examene la MFTI?

21 ian. 2019,, 15:30   Societate
2510

Pe data de 26 ianuarie Liceul Teoretic “Gaidaji” de la Comrat va găzdui cea de-a 58-a ediție a Olimpiadei la Fizică și Matematică din cadrul Institutului de Fizică și Tehnologie de la Moscova (MFTI).

Pentru clasele 10-12, această Olimpiada este o etapă de calificare pentru Olimpiada „Fizteh”, care le poate oferi elevilor şansa de a fi admişi la MIPT fără examene, transmite Noi.md.

Informaţia în cauză a fost comunicată de către reprezentanța Rossotrudnicestvo din Moldova, menționînd că toți elevii din clasele 8-12 pot participa la Olimpiada de Matematică și Fizică (elevii de clasa 8 pot îndeplini sarcini pentru elevii clasei a 9-a).

Fiecare participant trebuie:
1. Să se înregistreze pe site-ul https://abitu.net; 2. Să intre pe pagina evenimentului în cauză https://abitu.net/event/3289;
În caz de necesitate să aibă asupra sa:
1. Pașaportul / certificatul de naștere (copia); 2. Două caiete subțiri de matematică; 3. Pix; 4. Cartela de participant completată și semnată, care pot fi obținute de pe pagina evenimentului "Olimpei". Trebuie să prezentaţi două cartele - una la fizică, a doua la matematică.

Olimpiada se va desfășura pe 26 ianuarie, la ora 10:00 la matematică și la ora 13:00 la fizică pentru clasele 8-12, fiecare rundă durează 2 ore.


Institutul de Fizică și Tehnologie din Moscova (MFTI) este una dintre cele mai importante universități tehnice din Rusia.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав