COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum părinții să crească niște copii educați

Părinții care doresc să aibă copii educați, ar trebui să asculte mai des împreună cu ei radioul, să privească emisiuni tv despre artă și cultură, să citească cărți relevante, să le dezvolte o gîndire asociativă, să joace jocuri de cuvinte, deoarece orice cuvînt, concept, imagine dă naștere la gînduri unice, deschide niște oportunități incredibile.

De această părere este Mihail Kazinik – muzician și autor al modului asociativ de gîndire, care a fost întrebat, cum părinți, care sînt foarte încărcați, în special în ultimele luni, cu învățare online de a copiilor, să-și educe copiii în oameni culturali, scrie vogazeta.ru.

"Aceasta este cea mai dificilă întrebare. Pentru situația care s-a dezvoltat acum, avem nevoie de cercetări enorme. Împreună cu copiii ascultați radioul, vizionați emisiuni TV despre artă. Numai eu am 1500 de programe radio, 60 de filme, o serie de cărți despre artă, cultură pentru copii și adulți. Cărțile mele au ieșit deja în jumătate de milion de exemplare. Folosiți metoda mea de gîndire asociativă, începeți să jucați jocuri de cuvinte. Orice cuvînt, concept, imagine dă naștere la gînduri unice, deschide oportunități incredibile! Nici un cuvînt, noțiune nu există fără legături, asociații", a menționat el.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load