X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Cum îi poți trimite o scrisoare Moșului dacă te afli în Republica Moldova

9 noi. 2022,, 11:15   Societate
2547 0

Dincolo de faptul că sărbătorile de iarnă sînt unele dintre cele mai importante sărbători creștine, acestea sînt așteptate cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vîrstă. Astfel, Poșta Moldovei împreună cu Fundația de Caritate „Clipa Siderală” dă start campaniei de iarnă „Poșta lui Moș Gerilă”.

Campania se va desfășura pînă la data de 16 ianuarie 2023.

„Scopul proiectului constă în promovarea și popularizarea celui mai important erou al sărbătorilor de iarnă – Moș Gerilă.

Această acțiune oferă fiecărui copil posibilitatea de a-i scrie o scrisoare lui Moș Gerilă, în care să-și exprime gîndurile, urările, dar și ce cadou deosebit își doresc în acest an să le aducă Moșul”, a anunțat Poșta Moldovei.

Cum? Foarte simplu: scrisorile trebuie să fie plasate în plicuri cu mențiunea „PENTRU Moș Gerilă” și cu indicarea neapărată a adresei destinatarului. Nu este nevoie de aplicarea timbrelor.


„Plicurile pot fi lăsate în orice cutie poștală sau la orice oficiu poștal, iar noi le vom expedia în mod gratuit la destinație.

Evident, Moșul le va citi pe toate și fiecare copil va primi în scurt timp un răspuns, care îl va face să creadă mai mult în magia sărbătorilor de iarnă.

Sîntem bucuroși să fim mesagerii lui Moș Gerilă și în acest an pentru a contribui la îndeplinirea dorințelor celor mai cuminți copii”, au precizat reprezentanții Poștei Moldovei.

Î.S. ”Poșta Moldovei” și Fundația de Caritate pentru Copii ”Clipa Siderală” își consolidează eforturile comune în realizarea acțiunilor cu impact social pentru copiii cu necesități speciale.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав