COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 596 955   INFECTAȚI 259 202(+184)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6253(+3)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2826
Puterea stiri: 6297
Coronavirus stiri: 7247

Cum au reacționat localnicii la excursia neobișnuită a lui Evstigneev?

5 iun. 10:30   Societate
1401 0

Locuitorii din Moldova au reacționat diferit la Cursa turistică cu lungimea de 121 kilometri, pe traseu Comrat - Cimișlia – Hîncești – Chișinău care a durat 24 de ore, pe care a organizat-o, ghidul, călătorul și sportivul moldovean Fiodor Evstigneev, care a efectuat cea mai lungă excursie prin republică, fără automobil, astfel bătînd recordul mondial și va fi inclus în Cartea recordurilor Guinness.

Despre aceasta el a spus într-un interviu acordat portalului Noi.md.

”Cei de la sat se gîndeau că mai bine am săpa în grădină. Șoferii ne susțineau înțelegător pe drum. Orășenii zîmbeau, în general oamenii din Comrat sînt o poveste! La Cimișlia – în cafeneaua ”Speranța” ne-au hrănit ca pe niște persoane suspuse, la Hîncești au venit în locații și ne-au felicitat, cafeneaua Dulcinella a preparat o tonă de prăjituri gustoase! La Chișinău nu au existat reacții, doar polițiștii somnoroși ne priveau nedumeriți. Chișinăul este un oraș interesant din punct de vedere istoric, dar oamenii aici nu-s așa de receptivi…” a menționat Fiodor Evstigneev.
El a recunoscut că a descoperit bunătatea umană.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽