COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum a vrut Tranga să demonstreze că nu are legături cu Caramalac

Cum a vrut Tranga să demonstreze că nu are legături cu Caramalac

Omul de afaceri Andrei Tranga i-ar fi propus lui Dorin Damir, un alt businessman apropiat fostului lider al Partidului Democrat (PDM) Vlad Plahotniuc, ca acesta să trimită în compania sa un „spion”, pe care tot Tranga să-l plătească, doar ca acesta să demonstreze că nu are nicio legătură cu Grigore Caramalac, alias „Bulgaru”, acuzat acum cîțiva ani inclusiv de tentativă de asasinare a lui Plahotniuc.

Tranga zice că a făcut acest lucru nu pentru că se temea de Pahotniuc, dar pentru că a vrut să pună punct zvonurilor despre faptul că ar avea vreo legătură cu „Bulgaru”.

„El (n.r. Dorin Damir) m-a întrebat despre Caramalac, și i-am zis: «Noi deja am vorbit despre asta de atîtea ori…», la acel moment deja eram prezenți pe piața din Rusia, și-i zic: «Eu vă propun să angajăm un om de-al vostru, eu îi plătesc salariu și el va lucra în cadrul companiei noastre din suburbia Moscovei și va vedea toate tranzacțiile, cu cine avem legături, cu cine vorbim, ca să demonstrăm că noi nu avem nicio legătură cu Caramalac și oamenii apropiați lui» (…). Nu este vorba despre frică, dar eu voiam să termin vorbele acestea prostești care nu aveau nicio bază. Ca să nu se creeze o opinie negativă și să nu se inventeze lucruri”, a declarat Andrei Tranga.


Din luna aprilie pînă la finele lunii iunie, Andrei Tranga s-a aflat în arest preventiv, fiind acuzat că a încercat să-i prea abuziv afacerea unui fost partener de business. Acesta a fost eliberat sub control judiciar pe data de 20 iunie. La finele lunii august, dosarul a fost clasat, după ce procurorii au stabilit că lipsește componența infracțiunii.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load