COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Criza gazelor: Grădinițele și școlile din Sîngerei, conectate la căldură pe ore

19 oct. 17:30   Societate
1515 0

Instituțiile de învățămînt din raionul Sîngerei vor fi conectate la căldură pe ore. Decizia a fost luată pentru a economisi gazul.

Totodată, agenții economici trebuie să-și organizeze munca pe ture, pentru a reduce din consumul de energie. Despre aceasta autoritățile consiliului raional Sîngerei au informat cetățenii, transmite Noi.md.

"Stimați locuitori ai raionului și or. Sîngerei. În legătură cu instituirea Stării de urgență în RM la ședința Comisiei pentru situații excepționale a RM din 13 octombrie 2021, s-a constat situație de alertă pe piața gazelor naturale și s-au stabilit măsuri necesare, care sînt întreprinse intru asigurarea securității aprovizionării cu gaze naturale a țării. Deci aici vedeți graficul de conectare a instalațiilor de gaz penrtu instutuțiile preșcolare, preuniversitare, sănătate etc. pe or. Sîngerei. În localitățile raionului, astfel de instituții la fel vor fi încălzite conform unui grafic asemănător", se arată în mesaj.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X