TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Crima de la Telecentru: Ucigașul minorei visează la libertate

Magistrații Curții de Apel Chișinău urmează să decidă miercuri, dacă tînărul, care și-ar fi înjunghiat acum zece zile iubita, va fi cercetat penal în continuare în arest sau va fi eliberat.

Informația a fost oferită pentru Cotidianul.md de către avocatul, Valentin Fediuc. Acesta a precizat că a contestat măsura preventivă dictată săptămîna trecută pe numele clientului său de Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Ciocana.

Acum patru zile, tînărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de instanță la solicitarea angajaților Procuraturii municipiului Chișinău, oficiul Centru.

În data de 16 octombrie, tînărul, de 18 ani, și-ar fi înjunghiat cu un cuțit de bucătărie iubita cu doi ani mai mică într-un apartament închiriat din Capitală. Ulterior, acesta ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, potrivit procurorilor.

Corpul neînsuflețit al fetei a zăcut în jur de cinci zile în locuință, perioadă în care presupusul infractor a umblat pe străzile Chișinăului.


El a fost reținut după ce sora victimei a alertat oamenii legii. Acesta s-a ales cu un dosar penal pentru omor intenționat și riscă detenție pe viață.

Cei doi iubiți se cunoșteau de un an, însă aveau o relație mai apropiată de patru luni.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load