COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Crima de la Costești: Imagini răvășitoare de la protestul de la Ialoveni

Crima de la Costești: Imagini răvășitoare de la protestul de la Ialoveni

Zeci de oameni au ieșit în față Inspectoratului de Poliție Ialoveni și cer dreptate pentru tînărul care a fost ucis la Costești în seară de Revelion.

Dumitru a murit pe 05 ianuarie 2020, după ce a fost snopit în bătaie de mai multe persoane în seară de Revelion. Tînărul se află la petrecerea de Revelion împreună cu prietenii lui. La un moment dat, un amic de-al sau a fost telefonat să iasă la poartă, iar primul l-a însoțit, transmite NOI.md cu referire la protv.md.

La poartă ar fi venit mai mulți tineri cu care s-a iscat o ceartă. La un moment dat, victima i-ar fi spus unei fete să nu se implice în „discuția băieților”, după care agresorii s-au năpustit asupra lui și l-au lovit cu o scîndură de la gard, doborînd-ul la pămînt. Cînd a încercat să se ridice de la pămînt, atacatorii l-ar fi lovit din nou, doborandu-l pentru a două oară și au și sărit cu picioarele în cap, desfigurandu-l.


Martorii au declarat la Poliție că victima ar fi fost bătută de două persoane, în vîrstă de 17 ani și 21 de ani. La scurt timp, cei doi tineri au ajuns pe mîna poliției.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load