COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Coronavirusul a mai răpit șapte vieți în Moldova

Coronavirusul a mai răpit șapte vieți în Moldova

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat despre înregistrarea altor șapte decese provocate de COVID-19:

(Deces 153) Femeie de 52 ani, din Chișinău. Internată la data de 3 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: ciroză hepatică decompensată.
(Deces 154) Femeie de 70 ani, din Glodeni. Internată în stare gravă la data de 5 mai, în cadrul Spitalului Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral, AVC repetat, hipertensiune arterială.

(Deces 155) Bărbat de 80 ani, din Chișinău. Internat la data de 1 mai în cadrul Institutului de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.
(Deces 156) Bărbat de 71 , din Chișinău. Internat în stare extrem de gravă la data de 9 mai, în cadrul Institutului de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat.
(Deces 157) Bărbat de 71 ani, din Chișinău. Internat la data de 28 aprilie, în cadrul Institutului de Medicină Urgentă. Comorbidități: BCVA repetat ictus ischemic masiv, fibrilația atrială forma tahisistolică permanentă.
(Deces 158) Bărbat de 83 ani, din Călărași. Internat la data de 5 mai, în cadrul Institutului de Medicină Urgentă. Comorbidități: ictus ishemic repetat, tetrapareză spastică moderată. Afazie motorie cu elemente de senzorie.
(Deces 159) Femeie, 61 ani, din raionul Strășeni. Internată pe data de 12.04.2020, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: Hipertensiune gradul II, boală hepatică.

Pe parcursul zilei de ieri au fost externate 99 persoane. În total 1925 persoane au fost tratate de COVID-19.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load