COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Coronavirus. În spatele panicii se ascund interesele financiare ale marilor companii (VIDEO)

Coronavirus. În spatele panicii se ascund interesele financiare ale marilor companii (VIDEO)

În spatele panicii provocate de coronavirusului chinezesc, se ascund interesele financiare ale unor mari companii. De la complicațiile cauzate de gripă mor mai mulți oameni decît din cauza coronavirusului, a declarat pe Canalul-Telegram bine-cunoscutul prezentator TV, doctorul Alexandr Measnikov, transmite "Moskovskii Komsomoleț".

"În 2002, coronavirusul "SARS-Co" care a apărut în China a luat viețile a peste 700 de persoane din întreaga lume. Apoi virusul a dispărut, iar pentru combaterea acestuia au fost cheltuite sute de miliarde de dolari. Acestea sînt cuvintele-cheie. Este clar că cineva a considerat noul coronavirus ca fiind un cadou al destinului - epidemia anterioară s-a oprit cu cîțva ani în urmă", a spus Measnikov.

Potrivit lui, pneumonia atipică, care a apărut în Arabia, de asemenea, a luat mai multe vieți decît coronavirusul, dar a evoluat cu un scenariu similar, mutînd de la boala cămilelor.


"În ceea ce privește coronavirusul chinezesc modern, care a afectat acum 0,00000024% din populația RPC, genotipul său este deja cunoscut, are loc crearea medicamentelor împotriva sa. Pentru aceasta sînt alocați bani. Cu toate cestea, în timpul coronavirusului anterior, un vaccin așa și nu a fost inventat - totul a dispărut de la sine. Dar la întrebarea "Atunci de ce o astfel de panică și presiune", răspunsul clasic este: "Căutați-i pe cei care au de cîștigat din asta!", a subliniat Measnikov.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load