COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Coronavirus în R. Moldova: Peste 40 de persoane, în stare gravă

Coronavirus în R. Moldova: Peste 40 de persoane, în stare gravă

Astăzi, avem înregistrate 263 cazuri de infectare cu virusul Covid-19, dintre acestea 148 de persoane sînt femei și 115 barbați.

Anunțul a fost făcut astăzi de ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, care menționează că, la moment, peste 40 de persoane se află în stare gravă.

La Spitalul „Toma Ciorba”, 127 persoane sînt internate. Starea a 32 de persoane este gravă, 86 pacienți se află în stare gravă medie.

La Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii, se află internați 15 copii și 5 adulți. 14 dintre ei se află în stare gravă medie, iar alți 6 - în stare satisfăcătoare.


Dintre cele 13 persoane internate la Spitalul Clinic Republican, 12 se află în stare gravă și doar unul - în stare gravă medie.

Mama și copilul internați la spitalul „Emilian Coțaga” se simt bine și urmează să fie externați.

La Spitalul clinic al minsterului Sănătății sînt internați 60 de moldoveni, 6 dintre ei sînt în stare gravă medie, iar 54 în stare satisfăcătoare.

Viorica Dumbrăveanu a menționat că, au început internările și în Spitalul din Bălți, fiind activat și Spitalul din Căușeni. Ulterior, va fi activat și spitalul Arhanghelul Mihail din capitală, precum și mai multe spitale din raioane.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load