TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Copilul care s-a intoxicat cu ciuperci, diagnosticat cu COVID-19

Copilul de doar 3 ani, care la începutul lunii iunie a ajuns la spital în stare gravă, după ce s-a intoxicat cu ciuperci, a fost testat pozitiv la Covid-19.

Băiețelul care a fost internat la Institutul Mamei și Copilului, a fost transferat la un alt spital din Chișinău, iar angajații care au intrat în contact sînt izolați, și deocamdată, niciunul nu prezintă simptome specifice infectării cu noul tip de coronavirus.

„După ce a ieșit din comă a prezentat anumite simptome. S-a decis efectuarea testului care a ieșit pozitiv. A fost transferat la Clinica Emilian Cotaga din subordinea noastră. Momentan, starea pacientului este bună”, a declarat, Maxim Cazacu, purtător de cuvînt Institutul Mamei și Copilului, transmite unimedia.info.

Totodată, ne-a declarat că cel mai probabil copilul s-ar fi infectat înainte de a fi internat la Institutul Mamei și Copilului.

Amintim că pe 8 iunie, două femei au fost găsite fără suflare, într-un apartament din Rezina, iar un copil, transportat la spital în stare gravă.


Peste două zile, pe 10 iunie, băiețelul a ieșit din comă, iar starea de sănătate avansa spre bine.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load