TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Copila de 12 ani care s-ar fi înecat în rîul Nistru, de negăsit

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență continuă căutările terestre pentru depistarea minorei în vîrstă de 12 ani dată dispărută, după ce a căzut pe gheața subțirea a rîului Nistru.

Echipe de salvatori, pompieri voluntari, dar și oameni din localitățile raionului Anenii Noi efectuează căutări timp de 10 zile, însă deocamdată fata nu a fost depistată.

Pe parcursul zilei de 3 martie căutările au fost efectuate pe malul rîului din localitățile Telița, Gura Bîcului, Roșcana și Varnița. Mai mult, salvatorii au comunicat cu responsabilii stațiilor de pompare de pe rîu și a Portului Fluvial Varnița, pentru ca aceștia să informeze autoritățile în cazul în care depistează corpul minorei.

Inițial, căutările au fost desfășurate subacvatic, iar la operațiune au participat echipe de scafandrieri IGSU cu scaner sonor inclusiv voluntari cu și sisteme de scufundare. După 4 zile de acțiuni intense a fost luată decizia ca căutările să fie desfășurate terestru.

Pentru eficientizarea acțiunilor în misiune au fost implicate Inspectoratele teritoriale de poliție din raioanele Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă, dar și polițiștii de frontieră. În continuare cătările terestre vor fi desfășurate de salvatori pentru a putea recupera persoana.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri