COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Copil de doi ani, lăsat fără supraveghere în stradă

17 sep. 14:47   Societate
1284 1

Băiețelul, avînd doar un scutec pe el și purtînd pantofi textili, a fost observat de un trecător.

Acesta a alertat poliția, transmite publika.md.

Potrivit angajaților Inspectoratului local pentru minori, care au preluat copilul, micuțul era murdar, flămînd și avea zgîrieturi pe corp. Aceștia l-au spălat, l-au îmbrăcat și l-au hrănit, după care el a adormit.

Între timp n-au fost înregistrate apeluri privind dispariția copilului. În zona în care a fost găsit bebelușul, oamenii legii, după mai multe căutări, au găsit mama băiatului.

Femeia era în stare de ebrietate. În grija acesteia se afla încă un copil, de doar trei luni, evident lipsit de îngrijirea cuvenită.


Mama copiilor s-a dovedit a fi o tînără de 25 de ani din satul Hagimus, raionul Căușeni, stabilită temporar la Bender.

Ambii copii au fost transportați la Centrul Mamei și Copilului din oraș, pentru o examinare completă.

Autoritățile de tutelă cercetează acest caz. Femeia ar putea fi decăzută din drepturi părintești. Totodată, aceasta riscă să fie trasă la răspundere pentru îndeplinirea necorespunzătoare a obligaţiilor de creştere şi educație a copilului.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X