Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Copiii din Moldova continuă să se bucure de cadouri

27 dec. 2021,, 14:00   Societate
2352 0

Maratonul tradițional de sărbători al Ambasadei Rusiei și reprezentanței Rossotrudnichestvo în Republica Moldova continuă, bucurînd copiii din Moldova cu cadouri, relatează Noi.md.

În special, pe 25 decembrie, 300 de elevi de clasele primare din 15 gimnazii și licee din raionul Taraclia au fost la Casa de Cultură din Taraclia. Copiii și învățătorii lor au fost întîmpinați de șeful Serviciului raional pentru Relații Externe, Stepan Caramalac, și de colaboratoarea Casei Ruse din Chișinău, Tatiana Borisova. Ei i-au felicitat pe toți cu sosirea Anului Nou și le-au urat sănătate, fericire și succese la învățătură.

Tinerii spectatori au oferit aplauze furtunoase artiștilor Teatrului rus de păpuși, Alexandr Melniciuc și Natalia Ostapenko, care au prezentat povestea "Маленькая бабка Ёжка". Acțiunea interactivă i-a făcut pe școlari participanți direcți la spectacolul muzical distractiv.

Copiii l-au întîmpinat cu încîntare și pe Moș Crăciun, sub al cărui costum minunat s-a „ascuns” cu îndemînare artistul Teatrului de Stat pentru tineret "De pe strada Trandafirilor", Bogdan Horohorin. El a oferit numeroșilor oaspeți nu numai o dispoziție excelentă, ci și cadouri dulci din partea Ambasadei Rusiei în Moldova.

Nimeni nu s-a grăbit să părăsească Casa de cultură în acea zi - în foaier, lîngă un brad mare împodobit, copiii au făcut poze cu Moș Crăciun, care a găsit cuvinte sincere și glume amuzante pentru fiecare.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?