X 
Arşiţa stiri: 181
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Controlul polițiștilor de frontieră a scos la iveală cîteva acte false

24 iun. 16:45   Societate
2606 0

În zilele de weekend, în punctele de trecere a frontierei Costești și Otaci au fost găsite în cadrul controlului, trei permise de conducere cu semne clare de falsificare, notează Noi.md.

Două documente false, eliberate de autoritățile Belgiei au fost consemnate în punctul de trecere Costești, pe sensul de intrare în țară. În cadrul formalităților de control s-a prezentat la volan un conațional cu dubla cetățenie (MDA/RO), care a înmînat inspectorilor actele necesare pentru automobil.

Verificarea documentelor cu tehnica specială a scos la iveală semne de falsificare asupra permisului de conducere. Totodată, în urma controlului suplimentar, asupra bărbatului, a fost găsit încă un permis de conducere fals, care îi aparține nepotului său.

Bărbatul în vîrstă de 36, originar din or. Edineț a declarat că, permisul prezentat la controlul de frontieră a fost perfectat contra sumei de 2000 de euro iar pentru cel de-al doilea ar fi achitat 600 de euro.

Într-un alt caz, la punctul de tecere a frontierei Otaci, s-a prezentat un cetăţean al R. Ecuador, asupra căruia a fost găsit un permis de conducere cu semne vădite de falsificare.


Toate documentele falsificate au fost reținute și transmise spre expertiză.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав