TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Continuă lucrările de căutare a minorei în vîrstă de 12 ani dată dispărută pe Nistru

Asstăzi, 27 februarie, angajații IGSU continuă lucrările de căutare a minorei în vîrstă de 12 ani dată dispărută pe rîul Nistru în apropiere de localitatea Speia raionul Anenii Noi.

Acțiunile salvatorilor vor avea loc pe cale terestră pe malul rîului în preajma raioanelor Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă. Specialiștii vor verifica toate porțiunile de relief a malului unde curenții de apă ar fi putut duce corpul fetei.

Pentru eficientizarea activității de căutare au fost informate toate Inspectoratele de Poliție din raioanele Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă, care urmează să se implicate în proces.

Mai mult, în vederea depistării corpului neînsuflețit a fost solicitată implicarea Poliției de Frontieră care ar putea ajuta prin patrularea teritoriului în apropierea rîului, la frontieră. Lucrările de căutare au fost suspendate pe parcursul nopții, după ce patru zile scafandrierii au realizat scufundări subacvatice pentru depistarea minorei, însă fără rezultat. Acțiunile de căutare terestră vor continua.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load