TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Continuă lucrările de căutare a fetei care s-ar fi înecat în Nistru

În dimineața zilei de 26 februarie, scafandrierii IGSU au reluat lucrările de căutare subacvatică pentru a găsi corpul minorei de 12 ani care s-ar fi înecat în rîul Nistru în localitatea Speia, raionul Anenii Noi.

Lucrările au fost suspendate pe timp de noapte odată cu lăsarea întunericului, întrucît condițiile nocturne nu permit realizarea acestora. Pe parcursul zilei de azi, o echipă de 8 salvatori echipați cu scanerul specializat pentru depistarea persoanelor vor cerceta în continuare apele rîului Nistru pe o distanță extinsă de la locul unde s-ar fi înecat minora la adîncimea de 12 m.

Timp de 4 zile, misiunea salvatorilor se desfășoară în condiții dificile, cum ar fi curenții puternici de apă, vizibilitatea redusă, precum și depunerile de gheață. Mai mult, la fața locului, pentru acordarea asistenței rudelor îndurerate, lucrează psihologii din cadrul IGSU.

Pe parcursul zilei de ieri, salvatorii și scafandrii din cadrul Direcției regionale căutare salvare nr.1 și salvatorii subdiviziunii din Anenii Noi au efectuat lucrări subacvatice fiind cercetată adîncimea rîului de 12 metri pe o suprafața de 150 mii metri pătrați. Potrivit informației IGSU, minora în vîrstă de 12 ani s-ar fi înecat pe 23 februarie în timp ce se afla pe gheața subțirea a rîului Nistru, din apropierea satului Speia. Circumstanțele cazului sînt investigate de organele de drept.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load