AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 467 699  Au ieșit 382 518​  Au rămas 85 181     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 890
Criza energetică stiri: 718

Continuă campania socială ”Trenulețul cu cadouri” a Căii Ferate din Moldova

6 ian. 17:30   Societate
1818 0

Ieri, 5 ianuarie 2022, Î.S. ”Calea Ferată din Moldova„ a fost colindată de 100 de copii din Anenii-Noi. Din partea sa, echipa CFM a venit cu un program cultural-distractiv pentru micii oaspeți, care a inclus o excursie la Gara Feroviară din Chişinău unde ei au aflat despre istoria gării, au avut posibilitatea să urce în trenul modernizat dar și să exploreze activ locomotiva de epocă situată pe teritoriul gării, transmite Noi.md.

La fel, în vizita de la Muzeul Feroviarilor copiii au reușit să afle istoria căilor ferate din Moldova și despre profesiile colaboratorilor din domeniu. Colectivele artistice găzduite de Palatul de Cultura al Feroviarilor au venit cu un concert în cadrul cărora cît artiștii atît și spectatorii au dansat și au cîntat în voie. Cel mai așteptat oaspete Moș Crăciun, a împărțit cadouri aducînd zîmbete pe fețele copiilor.

În final, copii au mers în ”Orășelul cu caruseluri”, situat în Piața Marii Adunări Naționale unde s-au distrat de minune.

Această acțiune face parte seria de acțiuni inițiate de Î.S. ”Calea Ferată din Moldova„ și a grupului comun de lucru din care fac parte reprezentanții APIT și IDEP .

”Trenulețul cu cadouri” a devenit posibil datorită implicării active a echipei CFM și suportului nemijlocit al companiei ”Avante” SRL și personal al domnul Denis Solonenco, reprezentantul companiei ”Temirjol Jo'ndey” în Republica Moldova, care au suportat toate cheltuielile pentru organizarea evenimentului.


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав