X 
Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1454

Consilierul fostului președinte al Franței: "Vaccinarea este o modalitate de a curăța societatea de cei bătrîni, bolnavi, fricoși și proști" (VIDEO)

1 iul. 2021,, 10:15   Societate
47543 1

Virusul va ajuta la realizarea selecției naturale a idioților, iar vaccinarea împotriva acestuia este o modalitate de a curăța societatea de bătrîni, bolnavi, lași și proști.

Despre aceasta a scris încă în 1981 economistul francez, scriitorul și politicianul Jacques Attali, consilier al fostului președinte francez, Francois Mitterrand, președintele fondator al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, tansmite Noi.md.

El a menționat că, în viitor, pe ordinea de zi se va afla problema găsirii unei modalități de reducere numărul populației.

"Vom începe cu cei bătrîni, pentru că de îndată ce oamenii împlinesc 60-65 de ani, ei trăiesc mai mult decît produc și costă scump societatea. Apoi vor urma cei slabi, apoi cei inutili, cei care nu fac nimic pentru societate, pentru că vor fi întotdeauna majoritatea și, în cele din urmă, cel mai important grup sînt cei proști. Eutanasia vizează aceste grupuri; ea va trebui să fie un instrument important în societatea noastră în viitor, în toate cazurile. Desigur, nu vom putea să executăm acești oameni sau să construim lagăre pentru ei. ... Vom scăpa de ei făcîndu-i să creadă că toate acestea sînt pentru binele lor", a scris Jacques Attali.

Potrivit acestuia, o suprapopulare mare și o suprapopulare în mare parte inutilă a planetei este prea scumpă din punct de vedere economic, dar și din punct de vedere social este mult mai bine atunci cînd mașina umană se oprește brusc decît să devină treptat inutilizabilă.


"De asemenea, evident, noi nu vom putea testa inteligența a milioane sau miliarde de oameni. Prin urmare, vom găsi sau voi iniția ceva, de exemplu, o pandemie care vizează anumite persoane, o criză economică reală sau nu o criză, ci un virus care va afecta sănătatea vîrstnicilor sau a obezilor. Nu contează. Cei slabi și bolnavi vor deveni victimele lui, cei fricoși și cei proști vor crede în ea și vor cere ei înșiși tratament și se vor trata de asta cu medicamentele noastre. Și noi ne vom asigura că tratamentul este accesibil și prescris - și acest tratamentul al nostru va deveni soluția noastră. ...Atunci selecția naturală a idioților se va întîmpla de la sine și ei, fericiți, vor merge la propria lor sacrificare", a spus Jacques Attali.

Observatorii remarcă marea asemănare a situației actuale din lume cu ceea ce a fost descris mai devreme de acest economist, scriitor și politician francez, considerat mason și iluminat, participant la conspirația mondială a globaliștilor care implementează o operațiune planificată cu scopul restructurării globale în interesul "elitei mondiale".

7
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?