AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 911
Criza energetică stiri: 738
Preşedintele stiri: 3206

Confruntări la frontiera de stat. Un bărbat înarmat, reţinut

16 ian. 13:26   Societate
2561 0

Poliția de frontieră a intervenit în forță sîmbătă seara pentru a reține trei bărbați înarmați. Incidentul s-a produs în nordul țării, la frontiera de stat din apropierea satului Tețcani, raionul Briceni.

Operațiunea a fost efectuată de un ofițer cu funcție de conducere din cadrul instituției, care a reușit să imobilizeze și să rețină o persoană, însă altele două au reușit să fugă.

Potrivit Poliției de Frontieră, cei trei indivizi aveau arme de vînătoare, iar în momentul în care au fost somați să se legitimeze, unul dintre ei l-a atacat pe ofițer. După ce l-a imobilizat pe agresor, acesta a solicitat grupul de intervenție și un echipaj al Inspectoratului de Poliție.

Ulterior, în regiunea unde s-a produs incidentul a fost depistată și ridicată o curea cu 12 cartușe de vînătoare. Agresorul, un bărbat de 39 de ani din satul Pererîta, raionul Briceni, a fost reținut pentru 72 de ore și riscă pînă la 3 ani de pușcărie.

În cadrul audierii, acesta mirosea a alcool, însă bărbatul a refuzat să treacă testarea alcoolscopică. Polițiștii de frontieră sunt pe urmele celorlalte două persoane implicate în incident.1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав