Condiţii mai bune pentru Ansamblul „JOC”

Condiţii mai bune pentru Ansamblul „JOC”

Ansamblul Naţional Academic de Dansuri Populare „Joc” va beneficia de condiții mai bune pentru antrenament și repetiții, asta după ce Guvernul a alocat în jur de 1 milion 500 de mii de lei pentru reparația acoperișului și pardoselii din sala de balet.


Astăzi, secretarul general de stat Igor Șarov a efectuat o vizită la sediul colectivului pentru a inspecta calitatea lucrărilor executate.


Oficialul a discutat cu conducerea și membrii Ansamblului despre noile proiecte în care sînt implicați și care au menirea de a promova activ „Joc”- ul, printre acestea enumerîndu-se: organizarea unor turnee peste hotare, inclusiv un mare spectacol care va avea loc în această vară la Sala Palatului din București; invitarea unor cunoscuți coregrafi pentru a monta noi dansuri, dar și pentru a le restabili și reinterpreta pe cele din vechiul repertoriu; reînnoirea costumelor etc.


Ansamblul Naţional Academic de Dansuri Populare „Joc” va susține spectacolul de încheiere a Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor” din acest an, care va avea loc pe 10 martie în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load