X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4030

Concursul pentru ocuparea funcțiilor de membru al Colegiului disciplinar din cadrul CSM, prelungit

31 ian. 11:15   Societate
4070 0

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a prelungit termenul de depunere a cererilor la concursul pentru ocuparea funcțiilor de membru al Colegiului disciplinar.

Astfel, candidaţii din rîndul judecătorilor instanțelor judecătorești de la toate nivelurile pot depune la Consiliul Superior al Magistraturii, personal sau la adresa de e-mail [email protected], cererile de participare la concurs pînă în data de 29 februarie inclusiv.

Conform legii, candidaţii la funcţia de membru al Colegiului disciplinar sînt supuşi evaluării integrităţii de Comisia independentă de evaluare a integrităţii candidaţilor la funcţia de membru în organele de autoadministrare ale judecătorilor şi procurorilor, transmite Noi.md cu referire la bizlaw.md.

Concursul pentru suplinirea funcțiilor vacante de membru în componenţa Colegiului disciplinar din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, din rîndul judecătorilor, a fost anunțat la începutul lunii noiembrie, dar la expirarea termenului limită Consiliul susține că nu a fost întrunit numărul necesar de candidați.

1
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?