Concurs pentru copiii din diasporă: „Mîndru că sînt din Moldova”

Concurs pentru copiii din diasporă: „Mîndru că sînt din Moldova”

Biroul relații cu diaspora lansează campania „Mîndru că sînt din Moldova”, dînd start unui concurs de fotografii ale copiilor ce locuiesc în Republica Moldova, dar și ale celor din diasporă, în care să fie ilustrată localitatea de baștină.


Concursul cu genericul „De sărbători acasă” se va desfășura în perioada 1-30 decembrie 2017. Sînt invitați să participe copii cu vîrsta cuprinsă între 12-17 ani.


Scopul Campaniei este de a asigura o comunicare eficientă între copiii din Republica Moldova și copiii din diasporă.


Condiții de participare la concurs:
• Fiecare participant să facă o fotografie a localității sale de baștină (de dorit o poză reprezentativă, un loc istoric, un monument, etc);
• Să posteze fotografia pe pagina unui prieten(ă)/coleg(ă)/cunoscut(ă) aflată peste hotare, pe o rețea de socializare cu #hashtag – #mandrucasîntdinMoldova și o scurtă descriere a pozei făcute, indicînd specificul acelei localități și de ce ai ales anume acest loc. Apoi să-și îndemne prietenii să-i urmeze exemplu. Postarea care va avea cele mai multe aprecieri și comentarii va fi cîștigătoare la categoria„Cea mai populară”;

• Print screenul/linkul postării cu mesajul postat va fi expediat la adresa de e-mail:  dor@gov.md, pentru a intra în concurs, cu un mesaj care să cuprindă: numele, prenumele, localitatea, precum și vîrsta participantului.


Comisia mixtă a juriului va aprecia pozele și le va oferi premii


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load