Criza energetică stiri: 1774
Cutremure stiri: 387
Eurovision stiri: 424

Comentator politic: „Guvernul stă cu mîna întinsă către structurile europene”

26 ian. 10:15   Societate
1026 0

Comentatorul politic Victor Nichituș susține că Moldova este foarte departe de implementarea criteriilor de la Copenhaga privind aderarea la Uniunea Europeană.

„Hai să fim sinceri pînă la capăt și să spunem că nu este meritul Republicii Moldova sau al politicienilor din Republica Moldova că statul moldovean a primit statutul de țară candidat la Uniunea Europeană. Nici Ucraina, nici Republica Moldova nu îndeplineau nici pe departe criteriile de la Copenhaga”, a apreciat Victor Nichituș, notează realitatea.

El a lăsat să se înțeleagă că țara are multe probleme nerezolvate în domeniul social-economic, dar și privind mass-media.

„Hai să facem o hartă a accesului satelor din Republica Moldova la apă și canalizare sau o hartă a libertății presei în Republica Moldova, sau modul în care puterea se implică în limitarea presei în Republica Moldova”, a menționat jurnalistul.

Totodată, el crede că „Guvernul stă cu mîna întinsă către structurile europene”.


„Nu pot decît să felicit Guvernul Republicii Moldova și conducerea Republicii Moldova atunci cînd spun povestea și cînd stau cu mîna întinsă către structurile europene”, a spus invitatul emisiunii.

7
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий