CNA: ARBI a pus sechestru pe 1.500.000 de lei timp de 7 zile

CNA: ARBI a pus sechestru pe 1.500.000 de lei timp de 7 zile

Centrul Național Anticorupție a publicat sinteza săptămînii. Astfel, conform datelor prezentate, a fost pus sechestru pe mai multe bunuri şi conturi.


Agenţia de recuperare a bunurilor infracţionale (ARBI) a aplicat sechestru pe bunuri şi conturi în valoare de 1 500 000 de lei. În prezent, Agenţia are în procedură 107 delegaţii.


Au fost efectuate 11 analize operaţionale în privinţa a 119 persoane, 33 de analize fiind în proces de elaborare.


 Direcţia legislaţie a expediat autorilor 16 rapoarte de expertiză anticorupţie şi 10 avize. 15 materiale sînt în proces de examinare.


Direcţia juridică a participat la 9 şedinţe de judecată.


Au fost înregistrate 1155 de materiale în cancelaria Centrului, dintre care 32 sînt petiţii.


La linia naţională anticorupţie au fost recepţionate 68 de apeluri, 5 din ele fiind de competenţa CNA.


În penitenciare sînt deţinute 13 persoane, arestate în cadrul dosarelor gestionate de CNA, 6 - în izolatorul Centrului şi 2 - la domiciliu. În total sînt 21 de persoane arestate.


Au fost eliberate 76 de caziere de integritate.


Direcţia educaţie anticorupţie a continuat instruirile în domeniul ocrotirii sănătăţii, în cadrul ANP şi IGP. În total, timp de o săptămînă, au fost organizate 32 de instruiri pentru 1672 de audienţi. În această săptămînă sînt planificate 21 de instruiri.


Au fost transmise spre soluţionare 8 cauze penale, 17 dosare au fost pornite şi altele 5 au fost recepţionate de la alte instituţii. De asemenea, au fost iniţiate 18 procese penale.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load