X 
Incendii stiri: 686
Cazul Șor stiri: 584
Preşedintele stiri: 3716

Cîțiva angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență au primit grade speciale

5 iun. 17:15   Societate
1633 0

Opt angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), сare s-au remarcat în activitatea de serviciu și în misiunile de salvare, au primit grade speciale de locotenent - colonel și căpitan al serviciului intern acordate în termen.

Alexandru Oprea, Șeful IGSU, a felicitat efectivul pentru dedicația de care au dat dovadă în exercitarea atribuțiilor de serviciu și a adus mulțumiri pentru rezultatele obținute în activitatea zilnică.

Printre ofițerii menționați sînt angajații din cadrul conducerii subdiviziunilor teritoriale, angajații SMURD, specialiștii din direcțiile de pregătire și evaluare intervenţii, direcției înştiinţare, sisteme informaţionale şi comunicaţii.

Conducerea IGSU a subliniat importanța fiecăruia dintre ei și aportul adus de aceștia în activitatea sistemului.

În cadrul evenimentului, maiorul Sean Daily, ofițer de afaceri bilaterale al Biroului cooperare militară al Ambasadei SUA în Republica Moldova, a primit Medalia „Solidaritate în Situaţii Excepţionale”.


Mențiunea i-a fost acordată pentru aportul considerabil adus la realizarea lucrărilor de construcţii ale Unităţilor de pompieri şi salvatori din Moldova, dar şi în legătură cu încheierea misiunii sale în țara noastră.

3
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?