COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cîți moldoveni au revenit acasă în ultimele 24 de ore

Cîți moldoveni au revenit acasă în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 1 831 traversări. Un număr mai mare a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova - 1 113 traversări persoane, dintre care 608 treceri la frontiera moldo-română, 280 treceri la frontiera cu Ucraina și 225 treceri a frontierei aeriene (rute charter).

În toate punctele de trecere a frontierei au fost supuse screeningului 1 831 persoane și completate 1 113 fișe epidemiologice individuale.

Au fost completate și semnate 978 de Declarații pe propria răspundere privind obligația achitării primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent.

În Aeroportul Internațional Chișinău au fost consemnate la intrarea în țară a unei rute charter din Dublin, fiind înregistrați 218 pasageri moldoveni. Nicio persoană nu a prezentat simptome ale bolii.

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), în decursul a 24 ore au înregistrat 131 de apeluri de la cetățeni, unde s-a răspuns la întrebările cum se circulă la frontiera de stat, care sunt condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load