COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cîți moldoveni au revenit acasă din Italia în ultimele 24 de ore

Cîți moldoveni au revenit acasă din Italia în ultimele 24 de ore

Prin Aeroportul Internațional Chișinău au ajuns în țară, cu rute directe Italia – Republica Moldova, 275 de persoane, despre asta a anunțat serviciul de presă al Poliției de Frontieră, informează Noi.md.

La toți călătorii acestor curse au fost oferite spre completare fișe epidemiologice și efectuată termometria, pentru a exclude riscul unei posibile infectări.

În ultimele 24 de ore, pe sensul de intrare în Republica Moldova s-a înregistrat un număr de 18 466 traversări persoane, dintre care 10 182 treceri la frontiera moldo-romînă, 6 090 treceri la frontiera cu Ucraina și 2 194 treceri a frontierei aeriene.

În ultimele 24 de ore, în toate punctele de trecere a frontierei au fost oferite spre completare 489 de fișe epidemiologice individuale. La fel, au fost supuse screeningului cu ajutorul termometrelor digitale și termoscanerelor 2 712 de persoane.


Ca urmare a acțiunilor întreprinse, cazuri de depistare la intrarea în Republica Moldova a persoanelor cu simptome sau posibil infectate NU au fost înregistrate.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load