COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cîte persoane au trecut vama în ultimele 24 de ore

Cîte persoane au trecut vama în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 2 340 traversări.

Un număr mai mare a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova - 1 337 traversări persoane, dintre care 773 treceri la frontiera moldo-română și 564 treceri la frontiera cu Ucraina.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 2 340 persoane și completate 1 337 fișe epidemiologice individuale. La fel, au fost completate și semnate 1 149 Declarații pe propria răspundere privind obligația achitării primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent.


Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.

În punctul de trecere Otaci, la intrarea în țară s-a autorizat trecerea frontierei la 216 conaționali care au revenit din Federația Rusă, tranzitînd teritoriul Ucrainei.

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), în decursul a 24 ore au înregistrat 128 de apeluri de la cetățeni, unde s-a oferit consultații vizavi de situația de la frontiera de stat, condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspîndirii COVID-19.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load