COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7833
Criza energetică stiri: 510

Cîte accidente rutiere au avut loc în ultima săptămînă

3 noi. 2021,, 17:15   Societate
1348 0

În ultimele 7 zile, pe teritoriul țării au avut loc șase accidente rutiere produse în condițiile unui carosabil umed. Datele au fost făcute publice de Inspectoratul Național de Securitate Publica.

În acest context, oamenii legii reamintesc șoferilor să adapteze viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic; să circule cu viteză redusă atît în localităţi, cît şi în afara lor, mai ales cînd fenomenul ceţii dense este asociat şi cu un carosabil umed, transmite Noi.md cu referire la MOLDPRES.

„Fiţi atenţi la drum, în condiţiile în care pietonii sînt greu de observat, mai ales pe traseele care leagă localităţi, iar ei se deplasează pe marginea carosabilului; menţineţi o distanţă mai mare între maşina dumneavoastră şi cea din faţă; utilizaţi luminile de întîlnire şi pe timpul zilei, pe toate categoriile de drumuri şi a celor de ceaţă, în cazul apariţiei ei”, se spune în comunicatul emis de INSP.

Datele statistice înregistrate în cele 9 luni ale acestui an arată că șoferii în stare de ebrietate au provocat 96 de accidente rutiere, în care 13 persoane și-au pierdut viața, iar 113 sau ales cu diferite traumatisme.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X