COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cît trebuie să scoată din buzunare doritorii de a se specializa în drept

Dacă dorești să te specializezi în drept, vezi care sînt universitățile de la noi din țară unde poți depune actele și care este taxa studiilor de licență.

Universitatea de Stat din Moldova (USM)

Taxa anuală pentru studii în bază de contract pentru studii de licență la zi constituie 10.000 de lei, iar pentru studii de licență cu frecvență redusă tinerii vor trebuie să scoată din buzunar 5000 de lei. Taxa studiilor de masterat constituie 10.000 de lei.

Universitatea Tehnică din Moldova (UTM)

Pentru cei care doresc să se specializeze în drept, trebuie să cunoască că la UTM taxa de studiilor de licență cu frecvență de zi este de 8000 de lei, iar taxa de studii cu frecvență redusă constituie 4800 de lei.


Universitatea de Studii Europene din Moldova (USEM)

Pentru a studia la USEM în bază de contract de licență la zi studenții vor trebui să scoată din buzunar 8500 de lei. Taxa anuală pentru studii cu frecvență redusă constituie 4500 de lei. Durata studiilor cu frecvență de zi este de patru ani, iar a celor cu frecvență redusă de cinci ani.

Universitatea Liberă Internațională din Moldova (ULIM)

La Universitatea Liberă Internațională din Moldova (ULIM) taxa pentru studiile cu frecvență de zi este de 8500 de lei, iar pentru studiile cu frecvență redusă aproape de două ori mai mică, 4500 de lei.

Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM)

Pentru un an de studiu de licență cu frecvență de zi, studenții vor trebui să achite 8600 de lei, iar pentru un an de studiu la fără frecvență, studenții vor trebui să scoată din buzunar 4900 de lei.

*Nota redacției: datele sînt din anul 2018.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load