COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cît de mult a afectat pandemia de COVID-19 procesele politice

Coronavirusul a creat o oportunitate de a transfera asupra sa o parte semnificativă a responsabilității pentru criza pe care o trăiește umanitatea. Pandemia va dispărea, va rămînea ceea ce a fost ascuns pînă acum – o criză politică și economică profundă care poate duce la un război hibrid, care este mult mai rău decît coronavirusul.

Opinia a fost exprimată de vestitul consultant politic rus, politolog, istoric, prezentator radio și TV Dmitri Kulikov, vorbind online în timpul unei mese rotunde la Clubul Internațional Media Format A3, dedicat subiectului „Riftul civilizației: Cauzele crizei politice globale”, relatează Noi.md.

Participanții la întîlnire l-au întrebat pe invitat în ce măsură a afectat pandemia COVID-19 procesele politice.

„Coronavirusul a creat o oportunitate de a transfera asupra sa o parte semnificativă a responsabilității pentru criza prin care trece omenirea. Acesta este un pretext bun pentru a începe cel mai lent proces posibil de demontare a structurii financiare care s-a conturat în lume în ultimii treizeci de ani. Aceasta nu mai este capabilă să se reproducă. Datorită necesității de a lupta împotriva coronavirusului, distrugerea va fi lină, nu sub forma unei avalanșe.

Inițial, medicina mondială nu era pregătită pentru creșterea rapidă a numărului de pacienți. Dar acum situația s-a schimbat dramatic în bine, cel puțin în Rusia. Există deja un medicament și un vaccin. Pandemia va dispărea, va rămînea ceea ce a fost ascuns pînă acum – o criză politică și economică profundă care poate duce la un război hibrid, care este mult mai rău decît coronavirusul”, a subliniat Dmitry Kulikov.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load