Criza energetică stiri: 774
Preşedintele stiri: 3231
Puterea stiri: 7218
Obiectiv european stiri: 292

Circa 500 de șoferi amendați într-o zi

4 feb. 17:00   Societate
1466

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Doar pe parcursul zilei de 2 februarie au fost identificați circa 500 de șoferi care au depășit limita de viteză, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

Potrivit Poliției, unii dintre aceștia au depășit dublu limita legală admisă pe sectorul respectiv de drum.

Un caz a avut loc în localitatea Valea Perjei din raionul Cimișlia, în jurul orei 16:45. Șoferul unei mașini Dacia, de 29 de ani, locuitor al orașului Comrat, a accelerat pînă la 93 km/h pe un sector de drum, unde limita este de doar 50 km/h.

Cu 95 km/h a mers un alt conducător auto de 54 de ani, locuitor al orașului Comrat, doar că acesta se deplasa prin satul Gradiște, raionul Cimișlia.


În această localitate, limita de viteză legală este de 50 km/h.

Un alt șofer, pe un traseu din raionul Rîșcani, s-a deplasat cu 114 km/h, depășind astfel viteza regulamentară cu 20 km/h.

Toți conducătorii auto au fost documentați și sancționați pentru încălcarea comisă în traficul rutier.

Doar în luna ianuarie curent, 8 persoane au decedat, iar altele 59 au fost traumatizate în urma celor 52 de accidente rutiere în care conducătorul auto nu a adaptat limita de viteză stabilită pe segmentul de drum.

În acest context, rugăm șoferii să respecte limita de viteză regulamentară, să nu efectueze depășiri neasigurate și să conducă mijlocul de transport cu atenție.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав