COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 543
Coronavirus stiri: 7925

Cine va deveni următorul Procuror General? Opinie

11 oct. 2021,, 13:30   Societate
2579 0

Următorul Procuror General al Republicii Moldova ar putea deveni un reprezentant al tinerilor ambițioși, dar în cele din urmă el sau ea ar putea să fie trădat de autoritățile actuale.

Această opinie a fost exprimată de către comentatorul politic Oleg Kosîh, vorbind în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune cu Elena Levițkaia-Pahomova" pe canalului NTV-Moldova, transmite Noi.md.

În opinia sa, în cadrul reformei justiției, în locul persoanelor demise vor veni tineri care nu sînt împovărați de experiență de viață și de un bagaj imens de cunoștințe.

"Astfel de judecători și procurori sînt necesari pentru un singur lucru - să execute orbește, fără ezitare, ceea ce li se spune. Aceștia vor fi tineri ambițioși în vîrstă de 25-30 de ani. Poate că mă înșel, dar următorul Procuror General va fi și un tînăr sau tînără destul de ambițioasă, care va semna aproape fără să se gîndească foarte mult din ceea ce i se va da să semneze. Și apoi se va dovedi că toată vina, toată povara responsabilității va fi pusă pe umerii celui care a semnat, iar toți ceilalți participanți la acest proces vor ridica mîna, se vor da la o parte și vor spune: "Dar noi aici...Nu noi...Ei au semnat...". Și gata!", a spus Oleg Kosîh.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X