COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3016

Cine va deveni următorul Procuror General? Opinie

11 oct. 13:30   Societate
2336 0

Următorul Procuror General al Republicii Moldova ar putea deveni un reprezentant al tinerilor ambițioși, dar în cele din urmă el sau ea ar putea să fie trădat de autoritățile actuale.

Această opinie a fost exprimată de către comentatorul politic Oleg Kosîh, vorbind în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune cu Elena Levițkaia-Pahomova" pe canalului NTV-Moldova, transmite Noi.md.

În opinia sa, în cadrul reformei justiției, în locul persoanelor demise vor veni tineri care nu sînt împovărați de experiență de viață și de un bagaj imens de cunoștințe.

"Astfel de judecători și procurori sînt necesari pentru un singur lucru - să execute orbește, fără ezitare, ceea ce li se spune. Aceștia vor fi tineri ambițioși în vîrstă de 25-30 de ani. Poate că mă înșel, dar următorul Procuror General va fi și un tînăr sau tînără destul de ambițioasă, care va semna aproape fără să se gîndească foarte mult din ceea ce i se va da să semneze. Și apoi se va dovedi că toată vina, toată povara responsabilității va fi pusă pe umerii celui care a semnat, iar toți ceilalți participanți la acest proces vor ridica mîna, se vor da la o parte și vor spune: "Dar noi aici...Nu noi...Ei au semnat...". Și gata!", a spus Oleg Kosîh.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X