X 
Criza energetică stiri: 1710
Cutremure stiri: 384
Eurovision stiri: 419

Cine sînt candidații propuși la funcția de adunct al procurorului general

16 ian. 10:22   Societate
1740 0

Procurorul din cadrul Procuraturii Anticorupție, Aliona Nesterov, și procurorul din cadrul PCCOCS, Igor Demciucin, sînt candidații la funcția de adjuncți ai procurorului general interimar.

Prezentarea celor doi a avut loc astăzi în cadrul ședinței Consiliului Superior al Procurorilor.

Hotărîrea CSP va fi transmisă procurorului general interimar pentru demararea procedurilor de emitere a actelor administrative de numire a celor doi adjuncți, pe perioada exercitării mandatului de procurorul general interimar, transmite Ziarul de Gardă.

Aliona Nesterov şi-a început cariera în 2011, în Procuratura sectorului Ciocana a municipiului Chișinău. Potrivit magistrat.md, în 2016, Aliona Nesterov a fost numită în funcția de procuroră în Procuratura municipiului Chișinău. În septembrie 2022, Aliona Nesterov a fost numită adjunctă interimară a procurorului-șef al Procuraturii Anticorupție (PA).

În toamna anului 2022, Igor Demciucin a fost numit în funcția de adjunct interimar al procurorului-șef interimar al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), potrivit magistrat.md. Igor Demciucin a fost numit, în luna august 2016, în funcția de procuror în cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).


0
0
0
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий