TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cine poartă răspundere pentru craterul de pe strada Tighina

Gaura în asfalt de pe strada Tighina din centrul capitalei, în apropiere de Gara Auto Centru, s-a format din cauza unei posibile spargeri a rețelei de apeduct sau canalizare, iar porțiunea de drum urmează a fi reparată de agentul economic care a frezat asfaltul.

„Dacă vorbim de strada Tighina, acolo au lucrat reprezentanții unui agent economic. Dînșii trebuie să intervină de urgență și să soluționeze problema dată. Probabil este o scurgere la rețea. Groapa s-a format nu din cauza drumarilor, ci din cauza unei probabile scurgeri la rețea. Prin urmare drumul s-a surpat dedesubt”, a declarat pentru tv8.md șeful Direcției generale transport și căi de comunicații pe Adrian Boldurescu.

De cealaltă parte, reprezentanții companiei responsabile de frezatul asfaltului au declarat: „Ce ține de acest tronson, cred că acolo este o ruptură de țeavă și se spală nisipul care a fost pus. În prezent noi monitorizăm situația. Noi ieri am astupat groapa cu pietriș și nisip, iar astăzi acest strat s-a așezat cu 20 de centimetri”, a spus reprezentantul companiei, Vladimir Tonu.

Vladimir Tonu a mai declarat că întreprinderea urmează să ceară autorizația de la Direcţia generală transport public şi căi de comunicație a Primăriei Chișinău pentru a executa lucrările necesare astfel încît să fie depistat principalul motiv din cauza căruia s-a format groapa pe această porțiune de drum.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load