X 
Criza energetică stiri: 1779
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Cine este noul membru al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor

1 feb. 13:41   Societate
1239 0

Deputații din Comisia Juridică, Numiri și Imunități au desemnat cîștigătorul concursului pentru funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor în cadrul ANSC.

Acesta este Vladimir Vornic, care a obținut un punctaj mai mare comparativ cu celălalt candidat, Alexei Motîcailo, după proba interviului.

Conform notelor acordate de parlamentari în cadrul ședinței de astăzi, Vladimir Vornic a obținut un vot de 514 de puncte, iar contracandidatul său Alexei Motîcailo a obținut 432 de puncte.

Astfel, deputații au decis să propună plenului Parlamentului o Decizie prin care Vladimir Vornic să fie numit în calitate de Consilier pentru soluționarea contestațiilor al ANSC.

Amintim, că la sfîrșitul anului trecut Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC) a trecut printr-un scandal legat de demisia in-corpore a consilierilor. Deputații atunci acuzau conducera de proastă gestiune și administrare defectuoasă. Ulterior, și directorul Agenției își depuse demisia, fapt care a dus la inițierea unui nou concurs pentru alegerea consilierilor la ANSC.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?