COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cine este cel mai demn dintre cei 20 de candidați la funcția de procuror general al Moldovei?

Cine este cel mai demn dintre cei 20 de candidați la funcția de procuror general al Moldovei?

Cel mai demn dintre cei 20 de candidați pentru funcția înaltă de procuror general al Moldovei este Alexandru Stoianoglo, care are o experiență vastă în domeniu, nu este implicat în nicio schemă, are o experiență bună în comunicarea cu societatea civilă și vorbește fluent în limba de stat.

Această opinie a fost exprimată de fostul viceprim-ministru, fost ministru al Economiei Moldovei și în prezent expert independent Alexandru Muravschi pe pagina sa de pe o rețea de socializare, transmite Noi.md.

În opinia sa, practic niciunul dintre ceilalți candidați pentru funcția de procuror general al Moldovei nu deține combinația tuturor acestor calități într-o singură persoană.


„Există câțiva candidați demni, dar au lucrat prea mult timp în organizații neguvernamentale și diverse proiecte de asistență tehnică. Iar din experiența mea, acest lucru duce la atrofierea anumitor calități necesare pentru a lucra în funcții de conducere din sectorul public. Și apropo, actualii miniștri demonstrează bine acest lucru. Așadar, Alexandru Stoianoglo își depășește concurenții din toate punctele de vedere. Dar rezultatele concursurilor și numirilor anterioare îmi spun că șansele lui de a cîștiga sunt foarte mici. Mi-ar plăcea să greșesc, dar... În orice caz, îi doresc succese!!!”, a scris Alexandru Muravschi.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load