Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1666

Cine a pătruns în sediul administrației Î.S. „Calea Ferată a Moldovei” și a deconectat sistemele de securitate rudimentare

7 noi. 2022,, 14:33   Societate
1552 0

Directorul CFM, Oleg Tofilat, anunță că a stabilit cine a fost persoana care acum cîteva zile a pătruns în sediul administrației Î.S. „Calea Ferată a Moldovei” și au deconectat sistemele de securitate rudimentare. Potrivit funcționarului, cel care a sabotat activitatea întreprinderii a fost chiar vicedirectorii companiei, responsabil de securitate, Vitalie Bujor, transmite deschide.md.

„Între timp, am stabilit cine a pătruns în toiul nopții în incinta CFM – nimeni altul decît vicedirectorul general al CFM, responsabil pe securitate. ”Bravul” nostru coleg - împreuna cu o persoană necunoscută, care s-a prezentat drept angajat al unui organ de forță – și-au făcut apariția cam la miez de noapte. Timp de cîteva ore, practic au privat de libertate doi gardieni ai CFM - închizîndu-i în încăperea de serviciu, sechestrîndu-le telefoanele si interzicîndu-le să comunice, să iasă la WC sau să fumeze”, a scris Tofilat.

Șeful CFM a adăugat că grupul de anchetă internă își continuă activitatea, iar „securistul nocturn” este suspendat din funcție pînă se clarifică lucrurile.

Amintim că la data de 4 noiembrie, Tofilat a anunțat despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în sediul administrației Î.S. „Calea Ferată a Moldovei” și au deconectat sistemele de securitate rudimentare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий