COVID-19 în MOLDOVA

Cînd Teatrul Cehov își va bucura spectatorii cu o premieră (VIDEO)

Cînd Teatrul Cehov își va bucura spectatorii cu o premieră (VIDEO)

Cea mai apropiată premieră la Teatrul Dramatic Rus de Stat A. Cehov de la Chișinău va avea loc la 25 decembrie, atunci cînd micilor spectatori le va fi prezentată povestea „Аленький цветочек”.

Acest lucru a fost comunicat în cadrul unei conferințe de presă de către directorul Teatrului A/. Cehov Constantin Haret, Artist al Poporului, relatează Noi.md. El a menționat că pe perioada vacanței de iarnă acest spectacol va fi arătat de opt ori.

„Am anunțat anterior premiera spectacolului „Дядя Ваня”. Regizorul urma să înceapă munca asupra acestui spectacol, însă din cauza îmbolnăvirii a fost nevoit să amîne proiectul deocamdată nu se știe pentru cît timp. Dar în orice caz acum se lucrează asupra altei premiere, asupra spectacolului „Аленький цветочек” montat de tînărul actor al Teatrului nostru Daniel Muntean. Este prima sa lucrare pe scena noastră. Cred că va fi o poveste frumoasă, interesantă, cu costume și schițe de decorațiuni frumoase. Cred că copiilor le va plăcea”, a specificat Constantin Haret.


El a menționat că anterior Daniel Muntean s-a învrednicit de premiul Uniunii teatrale „Pentru cea mai bună poveste” și ar fi o prostie să nu profităm de acest talent tînăr care pe lîngă altele are o experiența de muncă pe alte scene. Nu e un actor simplu, ci un regizor care și-a inaugurat propriul teatru „Totem” în care a montat deja 4 spectacole.

Se preconizează că la 1 iunie 2020, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Teatrul Dramatic Rus de Stat A. Cehov de la Chișinău va prezenta copiilor minunata poveste „Кот в сапогах”.

În ceea ce privește premierele pentru publicul adult, Artistul Emerit al țării Dmitri Coev, regizor al Teatrului Dramatic Rus de Stat A. Cehov a menționat că acum se discută cîteva piese: ”Волки и овцы” de Alexandr Ostrovski, „Дракон” de Evgheni Șvarț și „Торт для Наполеона”.

„Suntem în proces de selectare, dar ultima variantă este cea mai pregătită și, respectiv, cea mai probabilă. Este o comedie farsă romantică a dramaturgului ceh Jirí Hubac”, a specificat Dmitri Coev.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri

Sondaj Toate

load