COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cînd se va desfășura cea de-a 65-a ediție a concursului Eurovision

Cînd se va desfășura cea de-a 65-a ediție a concursului Eurovision

Cea de-a 65-a ediţie a concursului Eurovision, care nu s-a desfăşurat anul acesta din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, va avea loc între 18 și 22 mai 2021 la Rotterdam, Olanda. Anuțul oficial a fost făcut de organizatorii concursului muzical.

Cele două semifinale vor avea loc pe 18 și 20 mai, iar pe 22 mai – marea finală.

„Avem un an întreg pînă atunci pentru a analiza în detaliu scenariile posibile cu părţile implicate, astfel încât show-ul să aibă loc în ciuda împrejurărilor şi să facem ajustările necesare”, a declarat Sietse Bakker, producătorul executiv al viitoarei ediţii, scrie Agerpes.


Potrivit organizatorilor, va fi păstrată pentru anul viitor aceeași scenă pregătită păentru ediția anulată din anul curent.

„În afară de asta, multe aspecte depind de faptul dacă vor fi disponibile în acel moment şi dacă se vor potrivi cu spiritul anului 2021″, a precizat Bakker.

Eurovision 2020 a fost suspendat în martie cînd Uniunea Europeană de Radiodifuziune (UER) a anunţat că evenimentul nu va fi organizat, pentru prima oară în istorie, ca urmare a răspîndirii COVID-19 şi a măsurilor de restricţie adoptate de numeroase guverne ale celor 41 de ţări participante.

În locul său, s-a desfăşurat un program online intitulat „Europe Shine A Light”, la care au luat parte toţi cei care ar fi fost participanţii ediției a 65-a.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load