COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7823
Criza energetică stiri: 477

Cînd o persoană este fericită și ce trebuie pentru aceasta

24 mai. 2021,, 22:15   Societate
1514 0

Pentru fericirea completă, omului trebuie să-i lipsească mereu cîte ceva și anume în momentul în care tinde spre noul scop, în procesul de realizare a acestuia, el este plin de energie, bucurie și este fericit.

Această opinie a fost exprimată pe pagina sa de pe rețeaua socială de celebrul regizor, scenarist, producător, președintele Academiei de film "Nika", Andrei Koncealovski, transmite Noi.md.

"Pentru fericirea completă, omului trebuie să-i lipsească întotdeauna ceva. E paradoxal, dar dacă oamenii au totul în lume, ei sînt nefericiți. Deficitul este o parte foarte importantă a bucuriei. Pentru a scăpa de el, omul trebuie să depună un efort. Și în momentul în care tinde spre acest scop, în procesul de realizare a acestuia, el este plin de energie și bucurie. E fericit. Și de îndată ce obține rezultatul, bucuria dispare", a scris el pe pagina sa din rețeaua de socializare.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X