Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Cînd începe vacanța de iarnă a elevilor și cît va dura

25 noi. 2021,, 12:00   Societate
45261

A mai rămas exact o lună pînă la vacanța de iarnă. În acest an, vacanța intersemestrială începe pe 25 decembrie 2021, iar elevii vor avea la dispoziție 16 zile pentru odihnă.

Conform structurii standarde a anului de învățămînt 2021/2022, revenirea la ore va fi în ziua de 10 ianuarie.

E de menționat că și studenții au vacanță de iarnă, care începe, le fel, pe 25 decembrie și durează pînă pe 9 ianuarie. Totuși, tinerii care-și fac studii la universități ar trebui să consulte calendarul academic al instituției, pentru că acestea sînt individuale și ar putea fi diferite de la o universitate la alta. Totodată, pentru studenții din anii absolvenți, vacanța este mai scurtă: mai exact, aceștia merg în vacanță cu cîteva mai tîrziu decît colegii lor.

Amintim că vacanța de toamnă a elevilor a fost prelungită din cauza condițiilor epidemiologice. Autoritățile încă nu au anunțat nimic despre o eventuală prelungire a vacanței de iarnă, însă acest lucru nu este exclus, în cazul în care ne vom confrunta cu un număr mare de infectări de COVID-19.

Orarul lecțiilor şi al vacanțelor din anul de învățămînt 2021/2022 îl puteți consulta AICI!

5

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав